Tape Extensions 

Tape Extensions i Luleå. Marknadens mest skonsamma tape extensions. Kvalitet från början till slut. Boka din kostnadsfria konsultation för att se vilka möjligheter som finns för just dig.

SÅ FUNGERAR DET:

Hairtalk extensions TAPE behöver inte alltid vara en hel hårförlängning utan kan vara allt från några slingor för utfyllnad framtill, till en helt ny frisyr.

Hairtalk extensions kan sättas på de tunnaste håren utan att ditt egna hår tar skada.

Första gången du sätter i dina Hairtalk kommer du med nytvättat hår. Samma hår tejpas sedan om och flyttas upp var 6-8 vecka. Du kan sätta om ditt hår mellan 6-12 månader beroende på livsstil och skötsel.

Att färga ditt egna hår är inga problem, så länge det görs vid omsättning eller före första gångs isättningen. Inga kemiska behandlingar är tillåtna  med dina tape extensions i.

Till de halva och hela förlängningarna ingår ett stort produktpaket i priset för att du ska kunna sköta dina extensions hemma med bibehållen kvalitet i upp till ett år.

Boka din konsultation för att få en bild av skötsel utifrån just dina önskemål.

 

Produkter till Hairtalk

För att hålla dina Hairtalk i fint, krävs att du använder rätt produkter vid skötsel och tvätt av håret.

 • hairtalk shampoo

  HAIRTALK Shampo för extensions

  240.00kr
 • HAIRTALK Conditioner Spray

  255.00kr
 • hairtalk detangler

  HAIRTALK Detangler leave in spray

  275.00kr

“På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön”

{

På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön och den kreativa personalen som alltid ger mig som kund en stund av vardagslyx. Sedan går jag därifrån med superznyggt hår och uppfylld av positiv energi.

- Anna Degerman

DIGITAL KONSULTATION

Här kan du få en digital konsultation gällande Hairtalk. Om Hairtalk är något för dig eller om du vill ha ett förslag på färger och lösning för just dig.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

hairtalk@znygg.se