Weft Extensions

Hairtalk Weft Extensions i Luleå. Extensions för dig som är aktiv, duschar mycket eller har tjockt hår i dig själv. Kvalitet från början till slut. Boka din kostnadsfria konsultation för att se vilka möjligheter som finns för just dig och ditt hår.

HAIRTALK WEFT PASSAR:

DIG SOM:

 • Tränar ofta och därmed måste duscha ofta.
 • Lever ett aktivt liv, med mycket fysisk rörelse.
 • För dig som vill kunna låta håret självtorka
 • För dig som har ett tjockare, grövre hår i dig själv.

VAD ÄR WEFT EXTENSIONS?

Hairtalk WEFT är ett extensionssystem som passar dig som är aktiv, tränar mycket, vill slippa föna håret torrt eller har väldigt grovt & tjockt hår i dig själv.

Weft är finns i både machine & hand-tied för att vi ska kunna skräddarsy din förlängning eller förtjockning så det passar just ditt hår och dina önskemål.

Håret är av högsta kvalitet samt den patenterade isättningsmetoden med Hairtalks unika microringar gör det skonsamt för ditt egna hår. Detta gör att produkten blir oslagbar och ett självklart val.

WEFT finns i längden 25cm, 40 cm och 55 cm.

 

SÅ FUNGERAR DET:

 

Hairtalk WEFT extensions behöver inte alltid vara en hel hårförlängning utan kan vara allt från en rad för utfyllnad, till en helt ny frisyr i 55 cm längd.

Hairtalk WEFT extensions kan enbart sättas på de lite kraftigare håren för att ditt egna hår inte ska ta skada. WEFT har mer vikt än tape extensions, därav krävs det ett grövre hår.

Weften sys fast i ditt egna hår och flyttas upp via en snabbuppflyttning var 4.e vecka eller en full uppflyttning var 8:e-10:e vecka, för att bibehålla kvalitet på ditt egna hår och för att skapa möjligheten att färga utväxten utan att slita på din WEFT.

Till de halva och hela förlängningarna ingår ett stort produktpaket i priset för att du ska kunna sköta din WEFT  extensions hemma med bibehållen kvalitet i upp till ett år.

PRISEXEMPEL FULL FÖRLÄNGNING:

25 cm  Från 3000 kr

40 cm  Från 3500 kr

55 cm  Från 4000 kr

Boka din konsultation för att få exakt prisuppgift för just dina önskemål.

Har du frågor? Maila vår Hairtalk specialist Linnea Kinisjärvi på hairtalk@znygg.se

VÄLKOMMEN!

 

PRODUKTER TILL HAIRTALK

För att hålla dina Hairtalk extensions i fint skick, krävs att du använder rätt produkter vid skötsel och tvätt av ditt hår.

 • HAIRTALK Hairband 25cm – långt hår direkt

  3,500.00kr
 • HAIRTALK Hairband 40 cm – långt hår direkt

  4,950.00kr
 • Lanai Pro Fön

  2,000.00kr

“På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön”

{

På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön och den kreativa personalen som alltid ger mig som kund en stund av vardagslyx. Sedan går jag därifrån med superznyggt hår och uppfylld av positiv energi.

- Anna Degerman

DIGITAL KONSULTATION

Här kan du få en digital konsultation gällande Hairtalk. Om Hairtalk är något för dig eller om du vill ha ett förslag på färger och lösning för just dig.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

hairtalk@znygg.se