Om oss

ZNYGG består av ett handplockat team med välutbildade och licencierade frisörer och make up artister som gör allt för att du ska känna dig trygg, bli omhändertagen och få en lyxig stund för dig själv.

Vi brinner för hållbarhet och arbetar därför uteslutande med svenska varumärken. Vårat mål är, alltid, att vara “As green as possible”.

Det är oss du möter 

Vi är ett sammansvetsat team som älskar kunskap och grym service. Vi utbildar oss kontinuerligt och brinner för att göra dig vacker, vi är här för att ta hand om dig.

MIA VILTOK

MIA VILTOK

MÄSTARE & ÄGARE

Mia är ägaren & grundaren av ZNYGG. Hon är frisörmästaren med lång erfarenhet och passion för yrket som kommer bjuda dig på det där lilla extra! Mia älskar utmaningar, som gillar att ta sig an de mest svårklippta håren, klippa fram dina lockar eller  hitta busighet och form i din frisyr. Mia har bred erfarenhet inom styling och har  stått som hårstylist på ett flertal större visningar. Mia är även utbildad ekofrisör och färgar gärna ditt hår med örter. Innehar Gesäll & Mästarbrev. Mias tider går ej att boka online då hennes tryck på tider är enormt, de tider ni hittar online är av/ombokningar i närtid. Vill du bli kund hos Mia? maila ditt intresse på mia@znygg.se

Innehar Mästarbrev, Gesällbrev & Frisörlicens.

 

SANNA MÖRSARE

SANNA MÖRSARE

FRISÖR

Frisören från Kalix som arbetat i Stockholm under flera års tid. Den idé- och stilsäkra frisören som brinner för färg &  Hairtalk Extensions, där stora make overs är hennes styrka! Sanna har alltid en idé och utvecklar gärna en frisyr som du kan variera med ny färg efter säsong. Sanna ger dig knep för att du ska kunna fixa och styla ditt hår, så att du alltid kan känna dig ZNYGG och hålla huvudet högt! Sanna är även utbildad inom  fransar och bryn.

Innehar Frisörlicens.

LINNEA KINISJÄRVI

LINNEA KINISJÄRVI

TOPPFRISÖR & FRANSSTYLIST

Frisören för dig som vill lära dig mer om hur du ska styla och sköta om ditt hår. Linnea guidar dig med säker hand genom hårdjungeln och ger dig matnyttiga tips och trix på vägen. Om du är nyfiken på Hairtalk kan Linnea visa dig alla möjligheter med denna teknik så att du kan få det hår som du alltid drömt om – hon är vår stjärna på det! Linnea älskar mjuka, naturliga färger och softa övergångar och hon är väldigt duktig på att korrigera hemmafärger som kanske inte blivit riktigt som man tänkt sig. Utbildad Colorist & Hairtalkstylist.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

EMMA LARSSON

EMMA LARSSON

FRISÖR & FRANSSTYLIST

Glad och positiv tjej som älskar barn och djur. Frisören som jobbar mycket på frihand och älskar främst långa hår. Får hon möjligheten gör hon även gärna dina fransar längre och vackrare, grymt säker med franspincetten. Utbildad Colorist.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

IDA JOHANSSON

IDA JOHANSSON

FRISÖR

Tjej från Gällivare ursprungligen. Ida är frisören för dig som har en softare stil och gillar naturliga färgningar som håller över tid och inte ger kraftiga utväxter. En härlig tjej som älskar mötet med dig som kund i stolen. Tillsammans utvecklar ni din idé för en znygg färg eller rätt klippning för dig. Ida är en av våra frisörer som erbjuder STUDENTRABATT.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

EVELINA ANDERSEN

EVELINA ANDERSEN

ERFAREN FRISÖR & LASHLIFT/BROWLIFT

Evelina är frisören för dig som har en större förändring på gång – ljusa upp, färga rosa eller klippa av. Även fantastisk på herrklippningar, gärna med maskin och som hon anpassar efter just dig. Hon är snabb och effektiv, och får ett utmärkt resultat. Ska du på bröllop, bal eller fest så är det henne du ska boka för din uppsättning, känske även passa på att få sminket fixat? Evelina är en av våra frisörer som erbjuder STUDENTRABATT.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

MALIN FRIMAN

MALIN FRIMAN

TOPPFRISÖR

Efter 16 år som frisör i Stockholm så flyttade hon under pandemin till Norrbotten igen. Vill du ha en förändring stor som liten? Söker du en personlig frisör med många års erfarenhet och stor kärlek till sitt yrke? Då har du hittat rätt.
Hon är lyhörd, lyssnar och skräddarsyr sedan en frisyr som passar dig, din personlighet och ditt hår till både färg och form. Hon har genom åren vidareutbildat sig i både färg och klipptekniker och klipper alla typer av hår, långt som kort med stor passion eftersom det är kunden och variationen som är det underbara med att vara frisör , säger Malin.
innehar Gesällbrev (2003) & Frisörlicens.

NADJA LOUKONEN

NADJA LOUKONEN

ERFAREN FRISÖR

Frisören du väljer om du har pagelängd och älskar blonda slingor! Frisören som gillar helheten i klipp och färg. Nadja har lång erfarenhet som frisör och är fantastisk med barn och äldre. Det är Nadja som är frisören hos oss som erbjuder PENSIONÄRSRABATT.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

Om oss

Salongen grundades 2007 av Mia Viltok, som är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist. Ett vasst team har vuxit fram under åren, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk teamkänsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är högt utbildade inom hår, fransförlängning, make up samt bryn.

Hos oss väljer du din frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika priser. Du hittar kategorierna Elev, Ung frisör, Frisör, Toppfrisör samt Mästare.

Vi brinner för kunskap. Vår kunskap är din trygghet.

Vi är oasen i den pulserande staden. Vi vill ge dig en lugn stund, avkoppling och egen tid.

Vår passion är hållbarhet. Vi värnar om naturen och dess element – vi arbetar uteslutande med svenska varumärken.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se