Om oss

ZNYGG består av ett handplockat team med välutbildade och licencierade frisörer och make up artister som gör allt för att du ska känna dig trygg, bli omhändertagen och få en lyxig stund för dig själv.

Vi brinner för hållbarhet och arbetar därför uteslutande med svenska varumärken. Vårat mål är, alltid, att vara “As green as possible”.

Det är oss du möter 

Vi är ett sammansvetsat team som älskar kunskap och grym service. Vi utbildar oss kontinuerligt och brinner för att göra dig vacker, vi är här för att ta hand om dig.

Mia Viltok

Mia Viltok

MÄSTARE & Ägare

Ägare & grundare av ZNYGG. Frisör som är slipad med saxen sedan många år tillbaka. Mia brinner för helheten, i såväl klipp som färg, som uppsättning och make up. Mia har bred erfarenhet inom styling och har bla stått som hårstylist till Sveriges stora världstjärna Agnes samt som huvudstylist på ett flertal visningar. Mia är även utbildad ekofrisör och färgar gärna ditt hår med örter. Innehar Gesäll & Mästarbrev.

Frida Kraus

Frida Kraus

TOPPFRISÖR & Salongsansvarig

Den idé- och stilsäkra frisören som brinner för färg, slingor är hennes styrka! Frida har alltid en idé och utvecklar gärna en frisyr som du kan variera med ny färg efter säsong. Frida ger dig knep för att du ska kunna fixa och styla ditt hår själv hemma, så att du alltid kan känna dig ZNYGG och hålla huvudet högt! Frida är även utbildad inom make up, fransar och bryn. Även utbildad Colorist och innehar Gesällbrev.

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

FRISÖR & Fransstylist

Linnea är en padagogisk färgälskare! Linnea är den frisör som har sinne för nyanser och toner i alla dess variationer, främst inom den blonda naturliag färgskalan. Linnea är även vass på Hairtalk i utfyllnad och förtjockning samt diggar att klippa killar. Utbildad Colorist och innehar Gesällbrev.

Emma Larsson

Emma Larsson

FRISÖR & Fransstylist

Glad och positiv tjej som älskar barn och djur. Frisören som jobbar mycket på frhand och älskar främst långa hår. Får hon möjligheten gör hon även gärna dina fransar längre och vackrare, grymt säker med franspincetten. Utbildad Colorist och innehar Gesällbrev.

Felicia Hansson

Felicia Hansson

FRISÖR & Fransstylist

Frisören du väljer om du har pagelängd, blonda slingor eller znygga stylings! Frisören som älskar helheten i klipp och färg. Hairtalk faller även inom hennes passion och då gärna med utfyllnader och förtjockningar. Innehar Gesällbrev.

Evelina Andersen

Evelina Andersen

UNG FRISÖR

Frisören som är grymt kreativ på färg! Med magiska händer har hon alltid nya idéer till en ny look för dig. Evelina  brinner för nya tekniker och klipper gärna dig med någon rolig detalj. Vårat senaste tillskott i teamet, därför arbetar hon just nu i kategorin UNG FRISÖR. Innehar Gesällbrev.

Om oss

Salongen grundades 2007 av Mia Viltok, som är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist. Ett vasst team har vuxit fram under åren, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk teamkänsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är högt utbildade inom hår, fransförlängning, make up samt bryn.

Hos oss väljer du din frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika priser. Du hittar kategorierna Elev, Ung frisör, Frisör, Toppfrisör samt Mästare.

Vi brinner för kunskap. Vår kunskap är din trygghet.

Vi är oasen i den pulserande staden. Vi vill ge dig en lugn stund, avkoppling och egen tid.

Vår passion är hållbarhet. Vi värnar om naturen och dess element – vi arbetar uteslutande med svenska varumärken.

Adress

Köpmangatan 58 LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se