Om oss

Välkommen till ZNYGG, ditt val för professionella frisörtjänster i Luleå. Vårt handplockade team består av välutbildade och licensierade frisörer som strävar efter att skapa en trygg och lyxig stund för dig.

Vi är dedikerade till hållbarhet samarbetar exklusivt med svenska varumärken för att vara “As green as possible.” 

För professionella frisörtjänster och en hållbar skönhetsupplevelse, välj ZNYGG i Luleå.

Det är oss du möter:

Vi är ett sammansvetsat team som älskar kunskap och grym service. Vi utbildar oss kontinuerligt och brinner för att göra dig vacker, vi är här för att ta hand om dig. . Vi ser fram emot att välkomna dig till en salong där expertis, passion och hållbarhet går hand i hand.

MIA VILTOK

MIA VILTOK

FRISÖRMÄSTARE & ÄGARE

Välkommen till ZNYGG, där skönhet och passion för hantverket är hjärtat av vår verksamhet under ledning av Mia – ägaren och grundaren av salongen. Med omfattande erfarenhet som frisörmästare kommer Mia att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Hon älskar utmaningar och trivs särskilt med att ta sig an de mest komplexa klippningarna, framhäva dina naturliga lockar och skapa avancerade hårförlängningar.

Mia har också en bred erfarenhet inom styling och har deltagit som hårstylist på flera stora visningar. Dessutom är Mia utbildad inom grön salong, vilket betyder att hållbarhet är en viktig del av hennes arbete. Hon tänker alltid på din och sina frisörers vistelse/arbetsmiljö.

Med Gesäll- och Mästarbrev i hand tar Mia för närvarande tyvärr inte emot nya kunder, då hennes kalender är fulltecknad.

Innehar Mästarbrev, Gesällbrev & Frisörlicens.

mia@znygg.se

 

MALIN FRIMAN

MALIN FRIMAN

MOODMANAGER

Malin, vår erfarna frisör och moodmanager, hon tar hand om salongens dagliga drift för att säkerställa att du som kund får en fantastisk upplevelse hos oss. Efter 16 år som frisör i Stockholm valde Malin att flytta tillbaka till Norrbotten.

Malin är inte bara en skicklig frisör utan nu den person du möter för att diskutera din nya frisyr eller dina produktbehov. Som moodmanager är hon lyhörd, och hennes expertis ligger i att lyssna på dina önskemål och skapa en skräddarsydd behandlingsplan. Hon matchar dig med den perfekta frisören, en som inte bara passar din stil utan också din personlighet och ditt hår.

Vi erbjuder även en kostnadsfri 30-minuters konsultation med Malin inom hår, produkter eller frisörval för att säkerställa att du får det bästa från ditt besök hos oss. Hos ZNYGG är din skönhet och ditt välbefinnande vår högsta prioritet.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

malin@znygg.se

LINNEA KINISJÄRVI

LINNEA KINISJÄRVI

TOPPFRISÖR & FRANSSTYLIST

.Det här är Linnea, frisören som tar dig under sina vingar för att utforska och vårda ditt hår på bästa sätt på ett otroligt pedagogiskt och strukturerat sätt. Linnea är din guide genom hårdjungeln och delar generöst med sig av värdefulla tips och trix för att styla och vårda ditt hår hemma.

Linnea är vår stjärna för att göra dina hårdrömmar till verklighet, särskilt när det gäller extensions. Med henne kommer du upptäcka alla möjligheter med denna teknik, så att du kan få det hår du alltid drömt om.

Linnea älskar att skapa mjuka, naturliga färger och sömlösa övergångar. Hon är också expert på att korrigera hemmafärger som kanske inte blev som du tänkt dig.  Utbildad Colorist & extensionstylist samt inom peruk.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

linnea@znygg.se

SANNA MÖRSARE

SANNA MÖRSARE

TOPPFRISÖR

Möt Sanna, den kreativa frisören från Kalix med lång erfarenhet från Stockholms hårscen. Sanna är en idérik och stilsäker frisör som brinner för färg och extensions, och hennes specialitet är stora makeovers. Hon har alltid en vision och trivs med att skapa frisyrer som du kan variera med nya färger efter säsongen.

Sanna delar gärna med sig av sina kunskaper för att du själv ska kunna vårda och styla ditt hår på bästa sätt. Med henne är det inte bara en frisyr, det är en möjlighet att känna sig ZNYGG och självsäker varje dag. Dessutom har Sanna kompletterande utbildning inom fransar, bryn och extension, vilket gör henne till en mångsidig och kompetent frisör som kan förvandla och förhöja din skönhet på alla sätt. Utbildad extensionsstylist samt inom peruk.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

sanna@znygg.se

IDA JOHANSSON

IDA JOHANSSON

ERFAREN FRISÖR

Möt Ida, den charmiga tjejen från Gällivare med ett genuint intresse för hår och stil. Ida är frisören för dig som föredrar en avslappnad stil och älskar naturliga färgningar som håller över tid utan kraftiga utväxter. Med sitt varma leende och öppna sätt välkomnar Ida dig som kund med glädje till stolen.

Ida är inte bara en fantastisk frisör utan även en långsiktig planerare när det kommer till din skönhet. Tillsammans utforskar ni idéer för att skapa den perfekta färgen eller klippningen som passar just dig och ditt hår. Hos Ida handlar det om att skapa hållbara och personliga resultat som får dig att känna dig fantastisk långt efter besöket. Utbildad extensionsstylist & inom peruk.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

ida@znygg.se

NADJA LOUKONEN

NADJA LOUKONEN

ERFAREN FRISÖR

Upptäck den perfekta frisören för dig, särskilt om du älskar den tidlösa pagelängden och drömmer om klassiska blonda slingor! Nadja brinner för helheten av klipp och färg, särskilt inom det klassiska spektrat, och älskar att ge dig en härlig stund i stolen. 

Erfaren frisör med lång branschbakgrund. Hennes färdigheter som frisör sträcker sig från att behärska det klassiska till att vara expert på att klippa lockiga hår.

Nadja har en särskild förmåga att med varm hand klippa både barn och äldre. Varmt Välkommen att sitta i hennes stol och bli omhändertagen på bästa sätt!

Utbildad colorist & extensionsstylist.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

nadja@znygg.se

WILMA MANKINEN

WILMA MANKINEN

TRAINEE

Wilma, den glada tjejen från Kiruna som snart avslutar sina sista trainee-timmar innan det stora gesällprovet i maj 2024.

Wilma är frisören för dig som omfamnar en mjukare stil och älskar naturliga färgningar, med en särskild passion för blondiner och slingor. Hon är en trygg och stabil frisör, alltid hungrig efter kunskap och ivrig att hålla sig uppdaterad inom det senaste inom frisörvärlden. Hos Wilma är du i trygga händer, och varje klippning blir en möjlighet till både skönhet och lärande. -10% på kategorin frisör. Bra val om du vill ha ett fantastiskt hår till en billigare peng.

Innehar Delprov & Frisörlicens.

wilma@znygg.se

ANNA WIKSTRÖM

ANNA WIKSTRÖM

ERFAREN FRISÖR

Luleåtjej som återvänt till Norrbotten efter många års arbete i Stockholm på salong.

Förändringar är hennes expertis. Oavsett om det är stora eller små förändringar, tror Anna på kraften av färg och form för att skapa frisyrer som inte bara är vackra utan även praktiska för vardagen.

Annas mål är alltid att skapa frisyrer som passar din personlighet och lyfter fram det bästa hos just dig. Hos henne känner du känna dig i trygga händer och blir väl omhändertagen. 

Innehar Gesällbrev, Mästarbrev, Frisörlicens & Utbildad Frisörlärare.

anna@znygg.se

WILMA TAAVO

WILMA TAAVO

ELEV ÅK 3

Det här är Wilma, vår talangfulla elev i åk 3 som arbetar mot sitt delprov våren 2024. Wilma är en ambitiös och framåtsträvande frisörelev, som får handledning och stöttning från våra erfarna frisörer.

Wilma har en särskild passion för slingor i olika variationer och strävar alltid efter att skapa en härlig stund för dig i stolen, samtidigt som hon bygger på sin erfarenhet och breddar sin kunskap.

Ge Wilma möjligheten att förvandla och förfina din frisyr samtidigt som hon fortsätter sin resa mot att bli en erfaren och skicklig frisör. Vi ser fram emot att välkomna dig till en stund av skönhet och samarbete med vår talangfulla elev, Wilma.

För att fira hennes engagemang erbjuder Wilma 20-30% rabatt på priserna inom kategorin frisör.

Elev åk 3, delprov maj 2024.

FILIPPA MALMSTRÖM

FILIPPA MALMSTRÖM

ELEV ÅK 3

Filippa, vår glada och skickliga frisörelev som just nu arbetar mot sitt delprov 2024. Med ett leende nära till hands har Filippa snabbt utvecklats det senaste året och med säker hand skapar hon fantastiska färger och former under handledning från våra erfarna frisörer. Slingor är något hon gärna arbetar med och skapar fantastiska resultat.

Ge Filippa möjligheten att skapa en unik och vacker frisyr för dig samtidigt som hon fortsätter att växa och blomstra som frisörelev. Vi ser fram emot att välkomna dig till en härlig stund med Filippa i stolen!

För att fira hennes framsteg erbjuder hon nu 20-30% rabatt på alla  priser i kategorin frisör.

Elev åk 3, delprov maj 2024.

MASOUMEH EZZATPOUR

MASOUMEH EZZATPOUR

ELEV ÅK 3 - VUXENUTBILDNING

Välkommen till Massoumeh, vår engagerade elev inom vuxenutbildning som strävar mot att avlägga sitt delprov i september 2024. Med en passion för att välkomna människor och skapa en fantastisk upplevelse i stolen, tar Massoumeh sig an klippningar, färgningar och formgivning med noggrann hand, under handledning från våra erfarna frisörer för att ständigt utvecklas och förfinas till professionell frisör.

Massoumeh, som talar flytande svenska, är inte bara skicklig frisörelev, utan även passionerad och mycket intresserad att skapa med händerna, vilket tydligt syns i hennes fina arbeten.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en stund av skönhet med Massoumeh i stolen!

Erbjuder generöst cirka 50% rabatt inom kategorin frisör.

Elev åk 3 – Vuxenutbildning, delprov september 2024.

MY BARSK

MY BARSK

ELEV ÅK 2

Det här är My, en ung och passionerad frisörelev som för närvarande går andra året på frisörskolan. Varje vecka spenderar My en dag på ZNYGG där hon gör praktik och får möjlighet att tillämpa sina färdigheter. My älskar att ta emot kunder och träffa nya människor, och hennes hjärta klappar extra för färg och slingor. My´s mål är alltid att se till att varje kund lämnar salongen med en fin styling och ett leende på läpparna. Ser fram emot att möta dig och göra ditt hår till något speciellt!”

Elev åk 2.

TYRA NILSSON

TYRA NILSSON

ELEV ÅK 1

Det här är Tyra, vår elev i åk 1 som som har praktik på måndagar hos oss. Tyra är en ambitiös och framåtsträvande frisörelev, som får handledning och stöttning från våra erfarna frisörer.

Tyra har en särskild passion för styling i olika variationer och strävar alltid efter att skapa en härlig stund för dig i stolen, samtidigt som hon bygger på sin erfarenhet och breddar sin kunskap.

Ge Tyra möjligheten att förvandla och förfina din frisyr samtidigt som hon fortsätter sin resa mot att bli  frisör. Vi ser fram emot att välkomna dig till en stund av skönhet och samarbete med vår talangfulla elev, Tyra.

Tyra erbjuder 60% rabatt eller mer på priserna inom kategorin frisör.

Elev åk 1.

Om oss

Salongen grundades 2007 av Mia Viltok, som är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist. Ett vasst team har vuxit fram under åren, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk teamkänsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är högt utbildade inom hår, fransförlängning, make up samt bryn.

Hos oss väljer du din frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika priser. Du hittar kategorierna Elev, Ung frisör, Frisör, Toppfrisör samt Mästare.

Vi brinner för kunskap. Vår kunskap är din trygghet.

Vi är oasen i den pulserande staden. Vi vill ge dig en lugn stund, avkoppling och egen tid.

Vår passion är hållbarhet. Vi värnar om naturen och dess element – vi arbetar uteslutande med svenska varumärken.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se