Om oss

ZNYGG består av ett handplockat team med välutbildade och licencierade frisörer i Luleå, som gör allt för att du ska känna dig trygg, bli omhändertagen och få en lyxig stund för dig själv.

Vi brinner för hållbarhet och arbetar därför uteslutande med svenska varumärken. Vårat mål är, alltid, att vara “As green as possible”.

Det är oss du möter 

Vi är ett sammansvetsat team som älskar kunskap och grym service. Vi utbildar oss kontinuerligt och brinner för att göra dig vacker, vi är här för att ta hand om dig.

MIA VILTOK

MIA VILTOK

FRISÖRMÄSTARE & ÄGARE

Mia är ägaren & grundaren av ZNYGG. Hon är frisörmästaren med lång erfarenhet och passion för yrket som kommer bjuda dig på det där lilla extra! Mia älskar utmaningar, som gillar att ta sig an de mest svårklippta håren, klippa fram dina lockar eller  hitta busighet och form i din frisyr. Mia har bred erfarenhet inom styling och har  stått som hårstylist på ett flertal större visningar. Mia är även utbildad ekofrisör och färgar gärna ditt hår med örter. Innehar Gesäll & Mästarbrev. Mia tar för närvarande ej emot nya kunder, då hennes kalander är fulltecknad.

Innehar Mästarbrev, Gesällbrev & Frisörlicens.

 

MALIN FRIMAN

MALIN FRIMAN

MOODMANAGER

Efter 16 år som frisör i Stockholm så flyttade hon under pandemin till Norrbotten igen. Malin är ZNYGG´s egen moodmanager, hon ansvarar för salongens dagliga drift och ser till att du som kund får en toppen upplevelse hos oss. Malin är utbildad frisör och det är henne du möter för att konsultera din nya frisyr eller produktbehov.
Hon är lyhörd, lyssnar och skräddarsyr sedan en behandling hos passande frisör, en frisör som passar dig, din personlighet och ditt hår. 

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

LINNEA KINISJÄRVI

LINNEA KINISJÄRVI

TOPPFRISÖR & FRANSSTYLIST

Frisören för dig som vill lära dig mer om hur du ska styla och sköta om ditt hår. Linnea guidar dig med säker hand genom hårdjungeln och ger dig matnyttiga tips och trix på vägen. Om du är nyfiken på extensions kan Linnea visa dig alla möjligheter med denna teknik så att du kan få det hår som du alltid drömt om – hon är vår stjärna, och därmed också ansvarig, för det hos oss! Linnea älskar mjuka, naturliga färger och softa övergångar och hon är mycket duktig på att korrigera hemmafärger som kanske inte blivit riktigt som man tänkt sig. Utbildad Colorist & Extensionstylist.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

SANNA MÖRSARE

SANNA MÖRSARE

ERFAREN FRISÖR

Frisören från Kalix som arbetat i Stockholm under flera års tid. Den idé- och stilsäkra frisören som brinner för färg & Extensions, där stora make overs är hennes styrka! Sanna har alltid en idé och utvecklar gärna en frisyr som du kan variera med ny färg efter säsong. Sanna ger dig knep för att du ska kunna fixa och styla ditt hår, så att du alltid kan känna dig ZNYGG och hålla huvudet högt! Sanna är även utbildad inom  fransar och bryn. Utbildad extensionstylist.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

IDA JOHANSSON

IDA JOHANSSON

FRISÖR

Tjej från Gällivare ursprungligen. Ida är frisören för dig som har en softare stil och gillar naturliga färgningar som håller över tid och inte ger kraftiga utväxter. En härlig tjej som älskar mötet med dig som kund i stolen. Tillsammans utvecklar ni din idé för en znygg färg eller rätt klippning för dig. 

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

NADJA LOUKONEN

NADJA LOUKONEN

ERFAREN FRISÖR

Frisören du väljer om du har pagelängd och älskar blonda slingor! Frisören som gillar helheten i klipp och färg, i det lite mer klassiska spektrat. Även mycket duktig på att klippa lockiga hår.  Nadja har lång erfarenhet som frisör och är fantastisk med barn och äldre. Det är Nadja som är frisören hos oss som erbjuder PENSIONÄRSRABATT.

Innehar Gesällbrev & Frisörlicens.

WILMA MANKINEN

WILMA MANKINEN

TRAINEE

Tjej från Kiruna ursprungligen. Wilma är inne på sisna sista timmar som trainee, innan det är dags att avlägga gesällprovet. Wilma är frisören för dig som har en softare stil och gillar naturliga färgningar som håller över tid. En trygg tjej som brinner för att lära sig mer. Tillsammans utvecklar ni din idé för en znygg färg eller rätt klippning.

Innehar Delprov & Frisörlicens.

WILMA TAAVO

ELEV ÅK 3

Wilma är vår duktiga åk 3 elev, som arbetar för att avlägga sitt delprov våren 2024. Wilma är framåt & duktig men arbetar med stöttning och handledning av våra erfarna frisörer. Wilma är frisöreleven som är gillar slingor i olika variationer och som gärna ser att du har en härlig stund i stolen hos oss samtidigt som hon skapar mer erfarenhet och breddar sin kunskap. Erbjuder 30-40% på priserna i kategorin frisör.

Elev åk 3.

Om oss

Salongen grundades 2007 av Mia Viltok, som är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist. Ett vasst team har vuxit fram under åren, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk teamkänsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är högt utbildade inom hår, fransförlängning, make up samt bryn.

Hos oss väljer du din frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika priser. Du hittar kategorierna Elev, Ung frisör, Frisör, Toppfrisör samt Mästare.

Vi brinner för kunskap. Vår kunskap är din trygghet.

Vi är oasen i den pulserande staden. Vi vill ge dig en lugn stund, avkoppling och egen tid.

Vår passion är hållbarhet. Vi värnar om naturen och dess element – vi arbetar uteslutande med svenska varumärken.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se