Bröllop

Har du och din blivande bestämt er för att ingå äktenskap? Detta är en av de viktigaste dagarna i erat liv.

Välplanerat & tryggt

Ert bröllop är en av de mest underbara dagarna i erat liv – den ska ni kunna njuta av varje minut och minnas resten av erat liv – och då är det viktigt att allt känns tryggt och välplanerat, därför ingår alltid en grundlig konsultation i god tid före bröllopet.

Du som brud vill vara ditt vackraste jag denna romantiska dag, och det kan vi hjälpa dig med! Låt våra frisörer/make upartister ta hand om dig, med dina önskemål & bilder som inspiration skapar vi fritt, utifrån ditt hår & förutsättningar, konstverk för bara dig.

På bröllopsdagen

I en stor och ombonad lokal vid vattnet intill Södra Hamn i centrala Luleå, hittar du skönhetssalongen ZNYGG Mia Viltok Studio, en rogivande oas mitt i norra Sveriges pulserande storstad.

Här möter du en lugn och avslappnande miljö i närkontakt med naturens element. Du omges du av skenet från stearinljus och toner från skön musik.

Börja denna speciella dag tillsammans med dina bästa vänninor, skåla och börja din förvandling till brud. På vackra träfat bjuds ni på bubbel och tilltugg samtidigt som du är i trygga och erfarna händer.

Din brudstyling föregås alltid av en noggrann konsultation i god tid innan bröllopet. En konstnär gör enbart ett konstverk en gång.

Våra ledord

Vi brinner för kunskap, service och helhet. Vår kunskap är din trygghet!

Förfrågan på bröllop

Skicka in din förfrågan på aktuellt datum.

15 + 13 =

KÖPVILLKOR ZNYGG.SE

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920- 190 50

Email 

mia@znygg.se