Hairtalk Extensions 

Hairtalk Extensions i Luleå. Marknadens mest skonsamma extensions. Kvalitet från början till slut. Boka din kostnadsfria konsultation för att se vilka möjligheter som finns för just dig.

ZNYGG ♥ HAIRTALK

Vår kärlekshistoria började redan 2015 då vi utbildade oss till Hairtalk stylister. Vi gick då från att vara skeptiska till extensions till att bli frälst. Hairtalk är så mycket mer än bara löshår, det är en värld full av möjligheter. Det är självförtroende, det är ny färg och det är ny kvalitet på ditt egna hår.

Idag kan vi erbjuda ett helt eget rum i vår salong för Hairtalk.

Vad är Hairtalk?

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder.

Det som gör Hairtalk mycket unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsytem som är framtaget med sina patenterade fästen.

Men även att håret är av högsta kvalitet samt isättningsmetoden är framtagen för att skona ditt egna hår gör att produkten blir oslagbar och ett självklart val.

Hairtalk en värld av möjligheter

Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring? Hos oss kan du göra en kostnadsfri konsultation för att se över dina möjligheter till just ditt drömhår.

Har du precis genomgått en cellgiftbehandling eller lider av hårsjukdomen Alopecia? då kan Hairtalk hjälpa dig!

Och då kommer vårat speciella rum för Hairtalk ännu mer till pass då du sitter enskilt och vi kan göra en privat behandling.

Så här fungerar det

Hairtalk extensions behöver inte alltid vara en hel hårförlängning utan kan vara allt från några slingor för utfyllnad framtill, till en helt ny frisyr.

Hairtalk extensions kan sättas på de tunnaste håren utan att ditt egna hår tar skada.

Första gången du sätter i dina Hairtalk kostar det lite mer, men sedan sätter du om samma slingor i upp till ett år vilket gör det kostnadseffektivt och hållbart.

Dina slingor sätts om var 6-8:e vecka för att bibehålla kvalitet på ditt egna hår och för att skapa möjligheten att färga utväxten utan att slita på dina extensions.

Till de halva och hela förlängningarna ingår ett stort produktpaket i priset för att du ska kunna sköta dina extensions hemma med bibehållen kvalitet i upp till ett år.

PRISEXEMPEL FULL FÖRLÄNGNING:

25 cm  Från 3000 kr

40 cm  Från 3500 kr

55 cm  Från 4000 kr

Boka din konsultation för att få exakt prisuppgift för just dina önskemål.

 

Produkter till Hairtalk

För att hålla dina Hairtalk i gott skick i upp till ett år, krävs att du använder rätt produkter vid skötsel av ditt hår.

 • KAMPANJ

  BHBD Conditioner Spray 200ml

  265.00kr
 • KAMPANJ

  BHBD Conditioner 300ml

  265.00kr
 • KAMPANJ

  BHBD Mask 250ml

  265.00kr

“På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön”

{

På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön och den kreativa personalen som alltid ger mig som kund en stund av vardagslyx. Sedan går jag därifrån med superznyggt hår och uppfylld av positiv energi.

- Anna Degerman

Digital konsultation

Här kan du få en digital konsultation gällande Hairtalk. Om Hairtalk är något för dig eller om du vill ha ett förslag på färger och lösning för just dig.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se