Jobba på ZNYGG

Välkommen till ZNYGG, en exklusiv frisörsalong i centrala Luleå. Vårt handplockade team består av välutbildade och licensierade frisörer som strävar efter att skapa en trygg och lyxig stund för våra kunder.

 

Brinner du också för service, frisöryrket och utveckling – välj ZNYGG i Luleå som din nya arbetsplats!

Vi brinner för utveckling!

Vi är ett sammansvetsat team som älskar ny kunskap, utveckling och grym service. Vi utbildar oss kontinuerligt, delar gärna med oss av kunskap sinsemellan och arbetar som ett team dagligen.

Vi är en salong som rekryterar kontinuerligt och lägger stor vikt att komplettera teamet med rätt kompetens och personlighet. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi välkomnar dig till en salong där gemensamma friskvårdstimmar, fria arbetstider  och mycket skratt är en del av vår vardag. Hos oss kan du arbeta heltid även om du har barn, djur eller fritidsintressen.

Vi brinner för utveckling, på individnivå likväl som på gruppnivå under ett mycket gott ledarskap med hjärtat på rätt plats. Ett ledarskap som prisats både via pris från Frisörföretagarna där ZNYGG fick pris som ÅRETS ARBETSGIVARE i Sverge 2023 samt Luleå Kommuns Företagarstipendium 2024.

Är du redo att ta nästa kliv som frisör? Skicka då in din ansökan idag.

Vi lämnar gärna referenser både på salongen, ledarskapet och vårat dagliga arbete, möt våra medarbetare nedan.

/Mia Viltok, ägare ZNYGG

mia@znygg.se

 

 

FRISÖR MED ERFARENHET - är det du som är vår nästa drömkollega?

Är du sugen att ta nästa kliv i din frisörkarriär?D kanske har tappat gnistan eller är less på att stå själv och jobba som frisör? Känner dig stressad och vet inte hur du ska hinna med allt då din kalender är fullbokad?

Vi söker dig som har lätt till skratt och brinner för utveckling, du kanske har några ess i rockärmen och är grym på ditt jobb – men saknar teamkänsla och delaktighet där du arbetar just nu?

Då finns tjänsten hos oss!

En tjänst där du arbetar som ERFAREN FRISÖR på vår härliga och exklusiva salong i Luleå. Här blir du en teamspelare mot gemensamma mål och visioner och där du kommer utvecklas och hålla gnistan som frisör vid liv!

Varmt Välkommen till teamet!

/Mia Viltok, ägare ZNYGG

Maila din ansökan till: mia@znygg.se

IDA JOHANSSON, 23 år

IDA JOHANSSON, 23 år

ERFAREN FRISÖR

“Möt Ida, den charmiga tjejen från Gällivare med ett genuint intresse för hår och stil. Frisör sedan gymnasiet. Älskar sitt jobb och sina två katter.

Ida har arbetat på ZNYGG sedan maj 2022 med en fantastisk utvecklingskurva. Ida har byggt sin kundkrets otroligt fort och utvecklats till en säker och framåt frisör. Det här säger Ida om att arbeta på ZNYGG:

“Det jag älskar med att jobba på ZNYGG är att vi ständigt jobbar med utveckling, både som individer men också av teamet vilket skapr en fantastisk känsla av gemenskap – och på grund av det känns verkligen ZNYGG som min bonusfamilj!”

Kontakta gärna Ida för frågor & referens:

ida@znygg.se

MALIN FRIMAN, 40 år

MALIN FRIMAN, 40 år

MOODMANAGER

 Malin, vår moodmanager, hon tar hand om salongens dagliga drift för att säkerställa att du som frisör får en fantastisk arbetsdag utan stress hos oss. Malin brinner för att möta människor och har 20 års erfarenhet av frisöryrket. Malin bor i Råneå med sin familj och 2 barn. Det här säger Malin om att arbeta på ZNYGG:

“Det bästa för mig med att jobba på ZNYGG är att jag känner mig delaktig, hela teamet är delaktiga i utvecklingen av salongen, både på det individuella planet men också när det gäller hela företaget. Det är även superhärliga lokaler att arbeta i, vi har 300 m2 med fantastisk utsikt och läge, där vi kan sprida ut oss. Men det viktigaste, såklart, det underbara teamet med fina kollegor som jag får arbeta med varje dag!”

Kontakta gärna Malin för frågor & referens:

malin@znygg.se

SANNA MÖRSARE, 31 år

SANNA MÖRSARE, 31 år

TOPPFRISÖR

Möt Sanna, den kreativa frisören från Kalix med lång erfarenhet från Stockholms hårscen. Sanna har arbetat på ZNYGG sedan mars 2022. Frisör sedan gymnasiet. Älskar sitt jobb mer än något annat och har gärna många järn i elden.

Sanna längtade att få arbeta mer med extensions, vilket snabbt infriades på ZNYGG. Snabbt bestod Sannas dagar till majoritet av det hon önskade, förlängningar och större make over. Sannas utveckling på salongen har varit imponerande, både som frisör men även på det personliga planet.  Det här säger Sanna om att arbeta på ZNYGG:

“Här får jag verkligen de kunder som jag önskar och jag får arbeta med det jag brinner för, extensions. Utbildningsprogrammet varje år är gediget och vi arbetar alltid som ett team.”

Kontakta gärna Sanna för frågor & referens:

sanna@znygg.se

Om oss

Salongen grundades 2007 av Mia Viltok, som är uppvuxen i Gällivare och är utbildad frisör och make up artist. Ett vasst team har vuxit fram under åren, ett team som kompletterar varandra mycket bra och som har en fantastisk teamkänsla. Idag kan vi stolt presentera flera personligheter inom ZNYGG som är högt utbildade inom hår, make up samt bryn.

Hos oss arbetar du som frisör utifrån erfarenhet och utbildning, detta gör att vi håller olika kategorier och därmed priser. Du hittar kategorierna ELEV, TRAINEE, FRISÖR, ERFAREN FRISÖR, TOPPFRISÖR samt MÄSTARE.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se