Hairtalk Hårdelar

Hairtalk Extensions erbjuder olika hårdelar för att skapa din hårgarderob du alltid drömt om. Nu kan du snabbt ändra frisyr – förlänga, förtjocka eller ha lugg, för en kväll eller dag. Kvalitet från början till slut. 

FÖR VEM PASSAR HÅRDELARNA?

De passar alla som har har ett hår som är axellångt eller längre. Hårdelarna klipps sedan in i din frisyr för att den ska falla in så naturligt som möjligt i ditt hår. Hårdelarna går även bra att hyra hos oss om du inte vill köpa en. 

VILKA HÅRDELAR FINNS?

Hairtalk erbjuder en mängd olika hårdelar men de som är främst i fashion syfte är Hairband och Top of the head.

Dessa är framtagna för att du på 5 minuter ska kunna ändra frisyr, förtjocka eller förlänga ditt egna hår. De skapar även en känsla av färgförändring om du väljer ett som bryter något mot din egna färg.

Boka in dig för konsultation som gjälper vi dig att plocka ut rätt färg för dig.

HYRA HÅRDELAR

Hållbart & ekonomiskt!

Prova på en ny look, förläng eller förtjocka håret på bara några minuter. vad är väl mer fantastiskt än att ha en perfekt frisyr vid stora tillfällen som bröllop, fester eller andra högtidder? Hairtalks hårdelar ger dig möjligheten till att få känna dig som den stjärna du är för en kväll!

När du hyr hårdelarna avser priset för en hel helg, du hämtar det färdigstylat hos oss på fredag senast 17.00 och lämnar igen det måndag morgon senast kl 12.00, vi tar hand om tvätt och styling.

Boka in dig för en kostnadsfri konsultation för att se om vi har en hårdel som passar just ditt hår.

BESTÄLL DITT HAIRBAND 

Beställ ditt Hairband och betala med KLARNA, Boka sedan en konsultation för att välja ut färg tillsammans med någon av våra Hairtalk-stylister:

  • HAIRTALK Hairband 25cm – långt hår direkt

    3,500.00kr
  • HAIRTALK Hairband 40 cm – långt hår direkt

    4,950.00kr

“På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön”

{

På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön och den kreativa personalen som alltid ger mig som kund en stund av vardagslyx. Sedan går jag därifrån med superznyggt hår och uppfylld av positiv energi.

- Anna Degerman

DIGITAL KONSULTATION

Här kan du få en digital konsultation gällande Hairtalks hårdelar. Om dessa är något för dig eller om du vill ha ett förslag på färger och lösning för just dig.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

hairtalk@znygg.se