Extensions

Extensions i Luleå. Marknadens mest skonsamma metoder & varumärken. Kvalitet från början till slut. Boka din kostnadsfria konsultation för att se vilka möjligheter som finns för just dig.

ZNYGG ♥ EXTENSIONS

Vår kärlekshistoria började redan 2015 då vi utbildade oss till extensions stylister inom tape. Vi gick då från att vara skeptiska till extensions till att bli frälst. Extensions är så mycket mer än bara löshår, det är en värld full av möjligheter. Det är självförtroende, det är ny färg, hållbar styling och det är ny kvalitet på ditt egna hår.

Idag kan vi erbjuda två helt egna rum i vår salong för  just Extensions,hårdelar, peruker & Hair For Men.

VAD ÄR TAPEEXTENSIONS?

Det som gör tapeextensions mycket unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsytem som är framtaget med sina nätta & osynliga fästen.

Men även att håret är av högsta kvalitet samt isättningsmetoden är framtagen för att skona ditt egna hår gör att produkten blir oslagbar och ett självklart val för oss.

EXTENSIONS – EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

 Möjligheterna är verkligen oändliga med extensions. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring utan att använda kemikalier?  Hos oss kan du göra en kostnadsfri konsultation för att se över dina möjligheter att få ditt drömhår!

Har du genomgått en cellgiftsbehandling eller lider av hårsjukdomen Alopecia? Då kan extensions i kombination med en hårdel hjälpa dig så du slipper bära peruk!

Och då kommer våra två separata rum avsedda för extensions, ännu mer till pass då du sitter enskilt och vi kan utföra en privat behandling.

VANLIGA FRÅGOR:

HUR MÅNGA PAKET EXTENSIONS BEHÖVER JAG?

Beroende på önskat resultat kan allt från bara några få slingor till 6 paket behövas. Det vanligaste är några få slingor upp till ett paket för utfyllnad av tunna sidor. 1-2 paket för förtjockning av hela håret eller slingeffekt. 4 paket för full förlängning. På konsultationen berättar vi hur många slingor eller paket just ditt hår skulle behöva för att få den frisyr du önskar.

VILKA LÄNGDER FINNS?

Hairtalk finns i tre olika längder, 25 cm, 40 cm och 55 cm. Har du väldigt kort hår i dig självoch vill ha längre rekommenderar vi alltid att börja med 25 cm och spara ut ditt egna hår under tidden, för att sedan gå på lite längre. Detta för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Är ditt egna hår enbart några centimeter krävs även en hårdel. (Läs mer om det under medicinsk Hairtalk)

HUR LÄNGE KAN JAG HA I HÅRET?

Hairtalk garanterar 3 omsättningar (ca 21veckor) Du gör då en omsättning var 6-8:e vecka. Har du i en full förlängning kan du oftast ha i det längre än så, om du underhåller och klipper igenom det under tidden, eftersom det kommer bli normalt slitage i topparna även på ditt Hairtalk.

KAN JAG HA HÅRET UPPSATT?

Första veckan bör du inte dra fästena i en annan riktning än neråt, efetrsom de ligger så nära hårbotten, men du kan självklart samla ihop håret i en låg svans. Därefter är det lite beroende på hur många paket du har i och hur tjockt hår du har i dig själv. Vissa kan ha håret uppsatt i en hög svans eller tofs mitt uppepå huvudet utan att fästena syns medan andra inte kan ha det. Det är väldigt individuellt.

HUR TAR JAG HAND OM HÅRET?

Det viktigiaste är att rengöra fästena ordentligt vid hårtvätt samt att alltid föna fästena torra. då garanterar vi så lång hållbarhet det bara går. i övrigt är det ganska likt skötsel av eget hår. är det långt så skyddas det av att du sover i fläta och även att du borstar det med din extensionsborste uppifrån och ner. du behöver tillföra extra fukt i längderna och alltid ha värmeskydd när du stylar det. Alla skötselråd går vi igenom med dig på plats.

KAN JAG ANVÄNDA VILKA PRODUKTER JAG VILL NÄR JAG HAR EXTENSIONS?

För att fästena ska bli ordentligt rena och hålla så många omsättningar som möjligt krävs ett mer rengörande schampo, Hairtalks egna schampo. Förutom det är det produkter med mycket fukt som behövs. För att garantin på håret ska gälla bör du använda Hairtalk produkter eller produkter som din frisör vet fungerar tillsammans med Hairtalk. Vi kommer gå igenom det tillsammans vid konsultationen och när du sätter i ditt Hairtalk.

SLITER EXTENSIONS PÅ MITT EGNA HÅR?

Nej, inte om du tar hand om det och följer skötselråden, då sliter det inte på ditt egna hår. Ditt egna mår så bra att du kan spara ut det under tiden om du vill. Hairtalk togs från början fram till cancerpatienter, så det är en typ av extensions som är gjorda för att vara milda och skonsamma även mott känsligt hår och känslig hårbotten.

VAD KOSTAR DET?

Beroende på önskat resultat kan det kosta allt mellan 300-10 000kr. För en mer exakt prisbild så bokar du in dig på en kostnadsfri konsultation, självklart utan bokningstvång. Nu kan vi även erbjuda en abbonemangslösning på 6 månader där du fördelar kostnaden över en längre tid och allt gällande Hairtalk ingår. (Läs mer under abonnemang)

PRODUKTER FÖR EXTENSIONS

För att hålla dina extensions i fint skick, krävs att du använder rätt produkter vid tvätt och skötsel.

“På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön”

{

På ZNYGG omsluts jag direkt av den harmoniska miljön och den kreativa personalen som alltid ger mig som kund en stund av vardagslyx. Sedan går jag därifrån med superznyggt hår och uppfylld av positiv energi.

- Anna Degerman

DIGITAL KONSULTATION

Här kan du få en digital konsultation gällande Hairtalk. Om Hairtalk är något för dig eller om du vill ha ett förslag på färger och lösning för just dig.

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

hairtalk@znygg.se