BHBD Conditioner 300ml

295.00kr

BHBD Conditioner är speciellt skapat för att skonsamt vårda ditt eget och extra hår. Det är utformat för att skydda färg, struktur och kvalitén på ditt extra hår

Kategorier: , ,

Beskrivning

BHBD Conditioner är speciellt skapat för att skonsamt vårda ditt eget och extra hår. Det är utformat för att skydda färg, struktur och kvalitén på ditt extra hår. Den kraftfulla kombinationen av Salviaextrakt och Panthenol (Vitamin B5). Med Salviaextrakt och Panthenol blir BHBD Conditioner en källa till näring för ditt hår. Salviaexktrakt, känt för sina antioxidativa egenskaper, hjälper till att rengöra och återställa hårets naturliga glans. Panthenol, eller Vitamin B5, verkar för att återfukta och stärka håret från rot till topp. Vi strävar efter att ge ditt hår den bästa vården utan att kompromissa med kvalitén. 

Användning:

Applicera efter schamponering eller inpackning, massera in i fuktigt hår, koncentrerat på längderna. Skölj ut lätt eller låt det sitta kvar för en mer intensiv behandling. Dessutom fungerar BHBD Conditioner perfekt för peruker och hårdelar – bara droppa några droppar i en skål med vatten och låt håret njuta av den skonsamma vården. Undvik dock att använda det på lacen om du tvättar din peruk.