Peruk

Peruksalong i Luleå.  Vi erbjuder peruker från BHBD, äkta peruker som är designade för att förhöja din naturliga skönhet och öka ditt självförtroende. Tillsammans med våra perukexperter fattar du informerade och genomtänkta beslut.”

ZNYGG ♥ BHBD

Vår historia började redan 2019 då de första frisörerna utbildade oss till perukexperter. Vi gick då från att vara renodlad extensionsalong till att även erbjuda möjlighet till peruk. Peruk är så mycket mer än bara hår, det är en värld full av möjligheter. Det är självförtroende, det är ny färg och det är ny värld till att känna igen dig själv på nytt.

 

Vi erbjuder alltid ett  eget rum i vår salong för utprovning av peruk eller hårdel.

Vad är specifikt med perukerna från BHBD?

BHBD erbjuder peruker med premiumkvalitet som är designade för att förhöja din naturliga skönhet och öka ditt självförtroende. Våra peruker är tillverkade av 100% mänskligt hår, vilket garanterar en mjuk, silkeslen textur och en naturlig utseende. Våra peruker med lace smälter sömlöst samman med din hårfästlinje för ett övernaturligt resultat, så att ingen kan se att du bär en peruk. Hos oss erbjuder vi personliga konsultationer antingen personligen eller digitalt med våra perukexperter för att hjälpa dig fatta informerade beslut.”

Vanliga frågor:

 “HUR KÄNNS DET ATT BÄRA PERUK?”

En peruk ska inte kännas som att bära, men det kan alltid kännas annorlunda i början. Tack vare att vi har schweizisk lace erbjuder vi det mjukaste materialet, vilket innebär att huden kan andas och du får ett mer naturligt resultat.

 

“HUR LÄNGE KAN EN PERUK SITTA PÅ?”

En peruk sitter på olika länge, beroende på hur du väljer att fästa den. Om du till exempel använder vår tejp rekommenderar vi att du tar av peruken varje kväll. Om du däremot använder vårt lim kan du använda peruken 4-6 dagar i rad.

 

“VAD ÄR PERUKER GJORDA AV?”

Peruker kan tillverkas av allt från syntetiskt till naturligt hår. Vi har valt att för närvarande endast arbeta med peruker av naturhår eftersom vi anser att det ger ett naturligt resultat och att du kan styla den precis som om den vore din egen. Syntetiskt hår är gjort av plast och smälter från en viss grad.

 

“KAN JAG HA MITT EGET HÅR UNDER PERUKEN?”

Ja, självklart! Det finns clips i alla peruker samt band som säkerställer att det sitter ordentligt.

 

“HAR NI SYNTETISKA PERUKER?”

Nej, vi har endast peruker av äkta hår för att kunna tillhandahålla högsta kvalitet.

 

“KAN JAG FÅ EN REKVISITION FÖR ERA PERUKER?”

När du får en rekvisition från ditt landsting har du rätt till ersättning för en viss del av perukens kostnad. I dagsläget kan vi ej lösa in rekvisitioner från Regionen men vi arbetar hårt för att ta emot rekvisitioner under hösten 2024. Men många väljer att ändå köpa våra otroligt sköna och naturtrogna peruker just för dess kvalitet. Priset är också förmånligt med tanke på kvaliteten.

Full eller Half Lace?

Peruk behöver inte alltid vara en full laceperuk utan kan också vara en halflace.

En full lace använder du om du tappat allt hår och fungerar då som absolut ditt egna och kan kammas åt alla håll. De är även mycket skönare mot skalpen om du är helt kal eftersom hela stommen är byggd på lace, vilket gör den luftig och mycket bekväm att bära. Denna kan även stylas mer mångsidigt.

En half-lace är lägre i pris men är inte lika sköna och har inte samma passform som en full lace, kan inte heller kammas i alla riktningar. Här är endast halva stommen byggd på lace.

Båda har dock en frontlace som skapar en mycket naturlig front och skapar en otroligt naturlig känsla.

Boka din konsultation för att få exakt prisuppgift och förslag vad som passar för just dina önskemål och behov.

 

Produkter till din peruk:

För att hålla din peruk i gott skick i upp till ett år, krävs att du använder rätt produkter vid skötsel.

“Att tappa håret va det absolut värsta”

{

Perukerna från BHBD är i fantastisk kvalitet, jag har tappat håret två gånger efter cellgiftsbehandling, och testat olika. Dom här känns moderna, sköna och följsamma!

- Margit

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ.

Telefon

(+46) 0920-190 50

Email

mia@znygg.se