Kurser

Vi vill dela med oss av våra kunskaper, vi vill att du också ska bli ett proffs på hår och make up. Allt för att du ska känna dig vacker mellan besöken hos oss.

Vi vill att du ska bli ett proffs!

Våra kurser och workshops är speciellt framtagen för dig som vill lära dig mer, känna dig vacker till vardags och vill kunna göra det där lilla extra inför fest. Vi vill att du ska lära dig att hantera de stylingverktyg du har hemma och de produkter du kanske har på hyllan men inte vet hur du ska använda.

Alla kurser inkluderar:

  • Teoretisk genomgång.
  • Arbetsmaterial.
  • Hands on med våra frisörer/make up artister.
  • Individuella tips & råd.
  • Dryck & tilltugg.
  • Arbetsverktyg till ett värde av 250kr.

Våren 2020 erbjuder vi följande kurser & event:

Make Up Basic 4/2

Tid: 17.30-19.30

En kväll för dig som vill få koll på grunderna inom make up och tillhörande produkter. Du får lära dig grunderna och vi lär dig alla knep med tex penslar, produkter, verktyg och vilka produkter som krävs för en hållbar make up. Kvällen erbjuder även hands on med handledning av våra proffessionella make up artister.

Boka plats

Golden Colours After Work 13/3

Tid: 17.30-21.00

After work tillsammans med TJERS Bryggeri och deras attraktiva ölprovning. En härlig kväll där vi väljer att lägga fokus på kvinnligt företagande och lokalproducerat. Under kvällen presenteras även vårens Goldens Colours, en kollektion med vårens färger tolkade av ZNYGG. Kom och mingla med andra härliga kvinnor och avsluta veckan i riktig ZNYGG anda.

Boka plats klicka på texten

Uppsättning & Flätor 21/4

Tid: 17.30-19.30

En kväll för dig med längre hår och som vill lära dig mer om snabba, enkla uppsättningar och flättekniker du lätt gör hemma själv. Kursen omfattar mycket hands on och du får med dig alla kunskap om vad som krävs för underarbete och vilka redskap som är bra att använda sig av.

Boka plats

Övriga event:

Mello Lördag 15/2

Tid: 9.00-15.00

En festlig dag i salongen då vi låter glittret flöda, mello låtarna dåna och bubblande dryck i glaset! Bli stylad som stjärnorna och boka in dig för kvällens znyggaste styling inför årets stora Mello fest i Luleå. Vi erbjuder olika alternativ för styling, både hår och make up!

Boka tid

Klädbytarkväll tema Vår & Sommar 1/4

Tid: 18.00-20.00

Kom och uppdatera garderoben på ett hållbart sätt. låt plaggen som du inte använder bli någon annans favorit. Kom och mingla med andra znygga tjejer och ta del av vårens make up trender.

boka plats

Våra experter 

Som ansvarig för våra kurser hittar ni alltid utbildade och licensierade frisörer och make up artister med lång erfarenhet.

Mia Viltok

Mia Viltok

Frisör & Make Up artist

Frida Kraus

Frida Kraus

Frisör & Make Up artist

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Frisör & Make Up artist

Tidigare deltagare

Jag är en sminkjunkie och läser typ allt så jag hade ganska bra koll sen innan men jag fick ändå med mig många nya knep att ta till.

-Anonym

Superbra upplägg och gott om tid att öva tillsammans med proffshjälp. Verkligen skönt att kunna ställa frågor utan att de kändes “dumma”. Trevligt i era lokaler också!

-Terese

Kontakta oss

Har du frågor, önskemål, tips eller funderingar gällande våra kurser? kontakta gärna oss!

Adress

Köpmangatan 58

97233 LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-19050