Kurser & Event

Vi vill dela med oss av våra kunskaper, vi vill att du också ska bli ett proffs på hår och make up. Allt för att du ska känna dig vacker mellan besöken hos oss.

Vi vill att du ska bli ett proffs!

Våra kurser och workshops är speciellt framtagen för dig som vill lära dig mer, känna dig vacker till vardags och vill kunna göra det där lilla extra inför fest. Vi vill att du ska lära dig att hantera de stylingverktyg du har hemma och de produkter du kanske har på hyllan men inte vet hur du ska använda.

Alla kurser på salongen inkluderar:

  • Teoretisk genomgång.
  • Arbetsmaterial.
  • Hands on med våra frisörer/make up artister.
  • Individuella tips & råd.
  • Dryck & tilltugg.
  • Arbetsverktyg till ett värde av 250kr.

Höst/Vinter 2023 erbjuder vi följande kurser & event:

POP-UP SHOP

GREENWEEK

20/11 -31/12

Tema JUL/NYÅRSFINT

Fungerar så här:

Vi vill bidra till en cirkulär vardag och därmed vara med och bidra till minskat klimatpåverkan. Därför bjuder vi in dig till POP-UP SHOP hos oss med premiär under våran gröna vecka GREENWEEK 20/11. Vi byter enbart hela, rena, strukna och ej slitna plagg. Lämna in 1-10 plagg enligt beskrivning till ZNYGG. Du erhåller sedan efter tidsperioden ett tillgodokvitto du kan nyttja i salongen under våren 2024.

Perfekt att uppdatera garderoben inför julfesterna på detta hållbara sätt.

Stylingkurs

6/12

Tid: 17.30-19.30

Pris: 395:-

En kväll för dig med hår och som vill lära dig mer om snabba, enkla stylings och tekniker du lätt gör hemma själv. Kursen omfattar mycket hands on och du får med dig alla kunskap om vad som krävs för underarbete och vilka redskap som är bra att använda sig av. Produktkit ingår i kursen till ett värde av 395:-

Boka plats

Övriga event:

Just nu har vi inga övriga planerade event – men håll utkik vi uppdaterar kontinuerligt.

boka plats

Våra experter 

Som ansvarig för våra kurser hittar ni alltid utbildade och licensierade frisörer och make up artister med lång erfarenhet.

Mia Viltok

Mia Viltok

Frisör & Make Up artist

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Frisör & Make Up artist

Tidigare deltagare

Jag är en sminkjunkie och läser typ allt så jag hade ganska bra koll sen innan men jag fick ändå med mig många nya knep att ta till.

-Anonym

Superbra upplägg och gott om tid att öva tillsammans med proffshjälp. Verkligen skönt att kunna ställa frågor utan att de kändes “dumma”. Trevligt i era lokaler också!

-Terese

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-19050

Email

mia@znygg.se