Kurser

Vi vill dela med oss av våra kunskaper, vi vill att du också ska bli ett proffs på hår och make up. Allt för att du ska känna dig vacker mellan besöken hos oss.

Vi vill att du ska bli ett proffs!

Våra kurser och workshops är speciellt framtagen för dig som vill lära dig mer, känna dig vacker till vardags och vill kunna göra det där lilla extra inför fest. Vi vill att du ska lära dig att hantera de stylingverktyg du har hemma och de produkter du kanske har på hyllan men inte vet hur du ska använda.

Alla kurser på salongen inkluderar:

  • Teoretisk genomgång.
  • Arbetsmaterial.
  • Hands on med våra frisörer/make up artister.
  • Individuella tips & råd.
  • Dryck & tilltugg.
  • Arbetsverktyg till ett värde av 250kr.

Våren 2021 erbjuder vi följande kurser & event:

Make Up Basic ONLINE 27/1

Tid: 18.00-19.00

Pris: 179:-

En kväll för dig som vill få koll på grunderna inom make up och tillhörande produkter. Du får lära dig grunderna och vi lär dig alla knep med tex penslar, produkter, verktyg och vilka produkter som krävs för en hållbar make up. Kvällen går LIVE på facebook med handledning av våra proffessionella make up artister. Möjlighet till att ställa frågor och få svar finns under kursen. Du får även en inspelad video efteråt.

Boka plats

Uppsättning & Flätor 21/4

Tid: 17.30-19.30

Pris: 995:-

En kväll för dig med längre hår och som vill lära dig mer om snabba, enkla uppsättningar och flättekniker du lätt gör hemma själv. Kursen omfattar mycket hands on och du får med dig alla kunskap om vad som krävs för underarbete och vilka redskap som är bra att använda sig av. Produktkit ingår i kursen till ett värde av 700:-. Självklart är kursen utformad och anpassad utifrån rådande restriktioner.

Boka plats

10 år med ZNYGG – Toppfrisören FRIDA KRAUS jubileums kollektion    ONLINE 19/3

Tid: 18.00-19.00

Pris: GRATIS

Denna kväll bjuder Frida in dig till sin kväll – 10 år med ZNYGG – virtuellt! Hon släpper sin jubileumskollektion av hår och bjuder på riktig feststämning. Kyl bubblet, på med danspjucksen och ha en fantastisk AW hemmavid tillsammans med oss – nu kör vi!

Boka plats

Övriga event:

Just nu har vi inga övriga planerade event – men håll utkik vi uppdaterar kontinuerligt.

boka plats

Våra experter 

Som ansvarig för våra kurser hittar ni alltid utbildade och licensierade frisörer och make up artister med lång erfarenhet.

Mia Viltok

Mia Viltok

Frisör & Make Up artist

Frida Kraus

Frida Kraus

Frisör & Make Up artist

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Frisör & Make Up artist

Tidigare deltagare

Jag är en sminkjunkie och läser typ allt så jag hade ganska bra koll sen innan men jag fick ändå med mig många nya knep att ta till.

-Anonym

Superbra upplägg och gott om tid att öva tillsammans med proffshjälp. Verkligen skönt att kunna ställa frågor utan att de kändes “dumma”. Trevligt i era lokaler också!

-Terese

Kontakta oss

Har du frågor, önskemål, tips eller funderingar gällande våra kurser? kontakta gärna oss!

5 + 6 =

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-19050