Kurser

Vi vill dela med oss av våra kunskaper, vi vill att du också ska bli ett proffs på hår och make up. Allt för att du ska känna dig vacker mellan besöken hos oss.

Vi vill att du ska bli ett proffs!

Våra kurser och workshops är speciellt framtagen för dig som vill lära dig mer, känna dig vacker till vardags och vill kunna göra det där lilla extra inför fest. Vi vill att du ska lära dig att hantera de stylingverktyg du har hemma och de produkter du kanske har på hyllan men inte vet hur du ska använda.

Alla kurser inkluderar:

  • Teoretisk genomgång.
  • Arbetsmaterial.
  • Hands on med våra frisörer/make up artister.
  • Individuella tips & råd.
  • Dryck & tilltugg.
  • Arbetsverktyg till ett värde av 250kr.

Hösten 2019 erbjuder vi dessa kurser

Styling 9/10

Tid: 17.30-19.30

En kväll med fokus på ditt hår och tillhörande styling. Du får lära dig alla knep med tex kammar, borstar, stylingverktyg och vilka produkter som krävs för en hållbar styling. Kvällen erbjuder även hands on med handledning av våra proffessionella frisörer.

Boka plats

Make Up Advanced 16/10

Tid: 17.30-19.30

Kvällen för dig som vill lära dig mer inom make up eller för dig som gått vår basic och vill lära dig nästa steg. Kanske vill du utveckla sin fest make up.

Boka plats

Styling 23/10

Tid: 17.30-19.30

En kväll med fokus på ditt hår med tillhörande styling. Du får lära dig alla knep med tex kammar, borstar, stylingverktyg och vilka produkter som krävs för en hållbar styling. Kvällen erbjuder även hands on med handledning av våra proffessionella frisörer.

Boka plats

Kommande kurser

Uppsättning & flätor

Januari/Februari 2020

En kväll för dig med längre hår och som vill lära dig mer om snabba enkla uppsättningar och flättekniker du lätt gör själv hemma. mycket hand on och du fåt med dig all kunskap om vad som krävs för underarbete och vilka redskap och produkter som är bra att använda sig av.

Intresseanmälan

Make Up Basic

 

Januari/Februari 2020

En kväll för dig som vill få koll på grunderna inom make up. Vi går igenom allt från grunden och du får många små enkla knep för en snabb make up och för att underlätta morgonrutinen.

Intresseanmälan

Våra experter 

Som ansvarig för våra kurser hittar ni alltid utbildade och licensierade frisörer och make up artister med lång erfarenhet.

Mia Viltok

Mia Viltok

Frisör & Make Up artist

Frida Kraus

Frida Kraus

Frisör & Make Up artist

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Frisör & Make Up artist

Tidigare deltagare

Jag är en sminkjunkie och läser typ allt så jag hade ganska bra koll sen innan men jag fick ändå med mig många nya knep att ta till.

-Anonym

Superbra upplägg och gott om tid att öva tillsammans med proffshjälp. Verkligen skönt att kunna ställa frågor utan att de kändes “dumma”. Trevligt i era lokaler också!

-Terese

Kontakta oss

Har du frågor, önskemål, tips eller funderingar gällande våra kurser? kontakta gärna oss!

Adress

Köpmangatan 58

97233 LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-19050