Kurser & Event

Vi vill dela med oss av våra kunskaper, vi vill att du också ska bli ett proffs på hår och make up. Allt för att du ska känna dig vacker mellan besöken hos oss.

Vi vill att du ska bli ett proffs!

Våra kurser och workshops är speciellt framtagen för dig som vill lära dig mer, känna dig vacker till vardags och vill kunna göra det där lilla extra inför fest. Vi vill att du ska lära dig att hantera de stylingverktyg du har hemma och de produkter du kanske har på hyllan men inte vet hur du ska använda.

Alla kurser på salongen inkluderar:

  • Teoretisk genomgång.
  • Arbetsmaterial.
  • Hands on med våra frisörer/make up artister.
  • Individuella tips & råd.
  • Dryck & tilltugg.
  • Arbetsverktyg till ett värde av 250kr.

Våren 2022 erbjuder vi följande kurser & event:

Öppet hus för dig 55+ 2/3

Tid: 17.30-19.00

Pris: Kostnadsfritt (anmälan & covidpass krävs)

En kväll för dig som är 55+ och nyfiken på ZNYGG - vi kanske bor grannar?! Kvällen bjuder på rundtur i våra fina lokaler, tävlingar med fina priser, erbjudanden, bubbel, snacks och möjlighet att rådgöra & ställa frågor till våra duktiga frisörer.

Boka plats

Stylingkurs

16/3

Tid: 17.30-19.30

Pris: 995:-

En kväll för dig med längre hår och som vill lära dig mer om snabba, enkla stylings och tekniker du lätt gör hemma själv. Kursen omfattar mycket hands on och du får med dig alla kunskap om vad som krävs för underarbete och vilka redskap som är bra att använda sig av. Produktkit ingår i kursen till ett värde av 700:-. Självklart är kursen utformad och anpassad utifrån rådande restriktioner.

Boka plats

Klädbytarkväll GREENWEEK

23/11

Tema JULFEST

Tid: 18.30-19.30

Pris: 50:- V planterar träd i VI-skogen för detta belopp.

Vi vill bidra till en cirkulär vardag och därmed vara med och bidra till minskat klimatpåverkan. Därför bjuder vi in dig till klädbytarkväll hos oss under våran gröna vecka GREENWEEK I samarbete med Secondhandbutiken SAMLAT. Vi byter enbart hela, rena, strukna och ej slitna plagg. Lämna in 1-10 plagg enligt beskrivning till ZNYGG senast 22/11. Du får med dig hem lika många plagg du lämnat in. Perfekt att uppdatera garderoben inför julfesterna på detta hållbara sätt.

Boka plats

Övriga event:

Just nu har vi inga övriga planerade event – men håll utkik vi uppdaterar kontinuerligt.

boka plats

Våra experter 

Som ansvarig för våra kurser hittar ni alltid utbildade och licensierade frisörer och make up artister med lång erfarenhet.

Mia Viltok

Mia Viltok

Frisör & Make Up artist

Frida Kraus

Frida Kraus

Frisör & Make Up artist

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Frisör & Make Up artist

Tidigare deltagare

Jag är en sminkjunkie och läser typ allt så jag hade ganska bra koll sen innan men jag fick ändå med mig många nya knep att ta till.

-Anonym

Superbra upplägg och gott om tid att öva tillsammans med proffshjälp. Verkligen skönt att kunna ställa frågor utan att de kändes “dumma”. Trevligt i era lokaler också!

-Terese

Kontakta oss

Har du frågor, önskemål, tips eller funderingar gällande våra kurser? kontakta gärna oss!

2 + 9 =

Adress

Södra Smedjegatan 3A, LULEÅ

Telefon

(+46) 0920-19050