OLAPLEX No.3 Hair Perfector 100ml

349.00kr

Produkten du bara måste ha – Olaplex! Olaplex Hair Perfector No.3 hjälper till att ge håret en starkare och friskare känsla. Hur? Låt oss förklara. Olaplex innehåller en speciell, patenterad molekyl som hjälper till att binda samman håret, lite som ett spindelnät, ju fler trådar desto starkare blir spindelnätet. Precis det gör Olaplex, dvs skapar som fler “trådar” så att håret känns stärkt. Olaplex Hair Perfector No.3 är behandlingen du använder med enkelhet hemma, mellan dina besök hos frisören.

Olaplex binder samman svavelbindningarna

Det Olaplex gör är att länka samman svavelbindningarna. Vad är då svavelbindningar? Svavelbindningarna är det som dagligen bryts i håret, av olika anledningar t.ex att du använder värmeverktyg, genom att du borstar håret eller bara gnuggar det mot kudden när du slappar i soffan. Genom att använda Olaplex hjälper du håret på traven att sammanlänka bindningarna så att håret får bättre motståndskraft, känns mjukt och lent och är väl förberett inför ditt frisörbesök.

 • Ger håret en starkare & friskare känsla.
 • Binder samman svavelbindningarna.
 • Förbereder håret inför ditt nästa frisörbesök.
 • Håret får en omedelbart mjuk, len känsla med glansfull look.
 • Vinnare i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016.

Innehåll: 100 ml

Vad är skillnaden på Olaplex No.1, No.2 och No.3?

No.1 Bond Multiplier är den Olaplex som frisörer använder och tillsätts när de utför en blekning eller gärning på en kund. Den hjälper till att länka samman svavelbindningarna och skyddar håret under behandlingen. Idealisk när frisören gör en permanent behandling eller som fristående behandling på skadat hår.

No.2 Bond Perfector används av frisörerna efter att de färgat eller blekt ett hår. Den har givetvis samma patenterade molekyl som nummer 1 men den har mindre koncentration och kommer i krämform. Den hjälper till att länka samman de svavelbindningar som inte länkades samman vid användningen av Bond Multiplier.

No.3 Hair Perfector är alltså hemmabehandlingen. Den kur som du själv kan använda utan att behöva hjälp från proffs. Med Hair Perfector är du ditt eget proffs! Denna kur är idealisk att använda 1-2 gånger i veckan och inför varje frisörbesök för att förbereda och vårda håret ordentligt.

Du kanske också gillar …

 • OLAPLEX No.5 Bond Conditioner 250ml

  349.00kr
 • OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

  349.00kr