Disp Sensitive Shampoo 300ml

209.00kr

Disp Sensitive Shampoo är ett milt, återfuktande schampo som passar dig med lite torrare och känsligare hårbotten. Det rengör och balanserar utan att torka ut eller tynga ner håret. Milt parfymerat med en doft av solmogna päron.

Slut i lager

Beskrivning

Disp Sensititve Shampoo är, precis som det låter, ett mildare schampo för dig med lite känsligare hårbotten. Det innehåller en unik kombination av hjortronextrakt och björksocker som vårdar, återfuktar och balanserar torr och ömtålig hårbotten. Chondrus Crispus-alger ger glans och skydd. Fri från parabener, sulfater och silikoner. Milt parfymerad med en doft av solmogna päron.

HUR DU ANVÄNDER DEN

Disp Sensitive Shampoo är mycket drygt och du behöver därför bara en liten mängd produkt. Applicera i fuktigt hår, massera lätt. Då detta är ett väldigt skonsamt schampo har det lite mildare tvättämnen och löddrar därför lite mindre. Tillsätt mer vatten om du önskar mer lödder. Skölj noggrant. Upprepa vid behov. Avsluta med Disp Sensitive Conditioner på längderna för bästa resultat.

NYCKELINGREDIENSER

Hjortronextrakt – vårdar och återfuktar

Björksocker – balanserar känslig hårbotten

DENNA PRODUKT ÄR

Balanserande, milt parfymerad, parabenfri, vårdande, glansgivande, sulfatfri, fuktgivande, utredande, UVskydd, 100% vegansk

Du gillar kanske också…

 • Platshållare

  Disp Healing Mist 150ml

  209.00kr
 • Platshållare

  Disp Sensitive Conditioner 300ml

  219.00kr
 • Platshållare

  Disp Root Boost 300ml

  219.00kr