Fransförlängning & Lashlift

ingle, Flats, Volym, Megavolym & Lashlift

Vi erbjuder olika metoder för fransar

Limmet vi arbetar med är kirurgiskt lim och är därmed mycket skonsamt för dina ögon. Fransarna placeras ca 2 mm från huden och därmed rör inte limmet i huden, därför kan du med mycket känsliga ögon också oftast utföra behandlingen. (Med ett pricktest av limmet först)

Lösfransarna är i syntet material vilket gör dem mycket hygieniska. Fransarna finns i massor av olika längder & tjocklekar och våra stylister har mycket lång erfarenhet inom fransförlängning och är därför oerhört duktiga på att anpassa fransar just utifrån dina förutsättningar, vilket ger ett oerhört naturligt & fint resultat.

Om du bokat tid för fransförlängning hos oss vill vi att du kommer osminkad samt utan produkter innehållande olja i ansiktet för bästa resultat. Vid rengöring av make up innan behandling tillkommer 100kr. Är det första gången du ska göra fransförlängning rekommenderar vi att du kommer in för ett pricktest. Undvik oljebaserade produkter 24 timmar innan ditt besök för bästa möjliga resultat. Vid nya set ingår en rengöring för hemmabruk.

Återbesök är rekommenderat var 3-4 vecka för att fransarna inte ska upplevas allt för glesa mellan dina återbesök.

Vi erbjuder studentrabatt måndag-torsdag kl 11.00-15.00 mot uppvisande av mecenat. Gäller på fransar och hår.

De metoder vi erbjuder är:

  • Single
  • Flats
  • Volym
  • Megavolym
  • Lashlift (ej förlängning med ett fint alternativ till fransförlängning)

Läs mer om metoderna

Single

SINGLE ransar betyder att man sätter en syntetfrans på en naturlig frans och det ger ett mycket naturligt slutresultat. Passar dig bra som har täta egna fransar eller dig som vill ha ett mycket naturligt slutresultat.

Flats

FLATS är för dig som är ute efter ett svartare intryck då de skapar mycket bredd i och med att det är en platt ”utkavlad” singlefrans, utan att de ger någon mer vikt. Perfekt för dig med glesare fransar som vill ha ett naturligt intryck eller dig med täta som vill ha ett mer sminkat intryck.

Volym

VOLYM är en metod som ger ett fylligare och fluffigare slutresultat för dig med redan täta fransar eller den rätta metoden för dig med lite glesare fransar i dig själv.

Megavolym

MEGAVOLYM  är en mycket fylligare och längre volymmetod som du gör till speciella tillfällen, max två refiller efter varandra. Detta skapar stora, fluffiga och fylliga fransar. Perfekt inför fest.

Övriga fransbehandlingar

Lashlift

Ett fint alternativ till fransförlängning är lashlift. Det är en permanent böjning av dina egna fransar inklusive färgning. Detta gör att dina egna fransar upplevs mycket längre än vad det gör normalt.

Boka tid

Vi är proffs på naturliga fransar

Våra Fransstylister

Vi värdesätter kunskap högt. Därför är alla våra stylister licensierade och diplomerade inom alla metoder. Alla våra stylkister har mycket lång erfarenhet av fransar och du kan känna dig i trygga händer. Vår specialitet inom franförlängning är naturliga och lyxiga fransar.

Linnea Kinisjärvi

Linnea Kinisjärvi

Single, Flats, Volym & Megavolym

linnea@znygg.se

Emma Larsson

Emma Larsson

Single, Flats & Volym

emma@znygg.se

Våra kunder

Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor.
-Anna Andersson

Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor.
-Rakib Hosan

Adress

Köpmangatan 58 LULEÅ

Telefon

(+46)0920- 190 50

Email

mia@znygg.se